Her er tidspunktene for alle E3-konferansene

I år er det faktisk én betydelig endring i programmet.

I år som i fjor er årets spillbegivenhet, E3, like rundt hjørnet, og som alltid skal de største spillselskapene ha sine egne pressekonferanser for å vise frem hva de har å by på i tiden som kommer.

I år er det dog et par endringer som man bør være obs på. EA setter igang det hele allerede lørdag 10. juni klokken 21:00 norsk tid, og kjører dermed sin egen greie litt utenfor det vante skjemaet. Dermed blir det en ekstra dag å føre opp på kalenderen.

Slik de har gjort i noen år nå, tropper Nintendo også heller opp med en forhåndsinnspilt sending i stedet for en faktisk konferanse.

Vi er på plass

Messegulvet er derimot åpent mellom 13. og 15. juni, og vi sender Andreas Bjørnbekk og Jonas Magerøy over til hamburgerland for å bivåne alt som skjer der. Forvent sniktitter, intervjuer og annet snadder. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet om hvilke spill dere ønsker å se mer av.

Nedenfor har du den fulle oversikten over pressekonferansene, i norske tider. Vi kommer selvfølgelig til å gjøre det lett å se dem her hos oss.

Dag og tidspunktHvem
Lørdag 10. juni - 21:00EA
Søndag 11. juni - 23:00Microsoft
Mandag 12. juni - 06:00Bethesda
Mandag 12. juni - 19:00PC Gaming Show
Mandag 12. juni - 22:00Ubisoft
Tirsdag 13. juni - 03:00Sony
Tirsdag 13. juni - 18:00Nintendo Direct

Siste fra forsiden