Heresy Wars

Romskipaction i fremtiden

Romskipspillet Heresy Wars er fortsatt under utvikling, men her er en demo.

Heresy War er et romskipspill som foregår i en fremtid hvor menneskeheten har vært gjennom en katastrofal verdenskrig. Nå ser det ut som konflikten skal blusse opp igjen, og som en rompilot havner du raskt i frontlinjen.

Det er alltid noe å skyte i verdensrommet.

Spillet kommer med et oppdragsbasert, historiedrevet gameplay, og har en ikke-lineær kampanje hvor dine handlinger vil kunne påvirke det som skjer.

Ellers loves vi et intuitivt kontrollsystem, mulighet til å kommandere en hel skvadron, og muligheten til å ødelegge store romskip bit for bit.

Utviklerne håper spillet vil appellere til både erfarne romsimulatorspillere og nykommere til sjangeren, og for å sikre dette har de implementert to forskjellige kontrollsystemer (arkade og simulator).

For øyeblikket er det uklart om skaperne av Heresy War har sikret seg en utgivelsesavtale, eller om de vil distribuere spillet selv (over nettet). For en stund siden lanserte de imidlertid en spillbar demo, som er på cirka 160 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Besøk spillets offisielle nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden