Heroes of Might and Magic V utsatt

Ubisoft vil jobbe mer med den femte utgivelsen i Heroes-serien, og utsetter strategispillet som skulle vært i butikkene i mars.

For litt over en uke siden sparket Ubisoft i gang betatestingen av Heroes of Might and Magic V. Det har tydeligvis gitt Ubisoft en god del konstruktive tilbakemeldinger. I et foruminnlegg på det offisielle forumet til utgiveren har produsenten bak Heroes of Might and Magic V, Fabrice Cambounet, nå kunngjort at spillet er utsatt.

- Vi bryr oss om prosjektet og merkevaren, og har jobbet i over to år med spillet. Hver tilbakemelding vi får settes pris på. På dette prosjektet er tilbakemelding fra tilhengerne spesielt viktig, fordi det er dere som til syvende og sist bestemmer om Heroes [V] er bra eller dårlig, forteller han i sitt foruminnlegg. Deretter legger han til at de har besluttet å utsette spillet, for å forbedre og polere kvaliteten.

Nettstedet SaveHeroes.org er blant dem som har vært mest opptatt av at den femte installasjonen blir så bra som mulig. De kan skilte med underskrifter fra over 2500 mennesker, som alle hadde et ønske om å utsette spillet for å sørge for at kvaliten blir så godt som mulig.

- Verden trenger et virkelig godt Heroes V, som kan gi serien en ny start, skriver Cambounet på forumet, og referer kanskje direkte til underskriftskampanjene som har operert under samme motto.

Den største forskjellen fra tidligere Heroes-spill og Heroes of Might & Magic V er grafikken, som denne gangen er i ekte 3D. Ellers har utviklerne til hensikt å beholde essensen i spillserien som har blitt svært populær blant gamere rundt om i verden. Spillverdenen svært levende og frisk, og med muligheten til å zoome helt ned til bakkenivå får spilleren et personlig forhold til landet ditt som fugleperspektivet i tidligere spill ikke har kunnet gi.

Animasjonene er bedre enn noensinne og de magiske effektene ser direkte nydelige ut. Det fundamentale gameplayet ser ut til å være nesten helt som før, men antageligvis noe raskere enn i tidligere spill. Helter er en sentralt del av spillet. De får rollen som generaler, og leder styrkene dine i kamp mot fienden.

En ny lanseringsdato blir offentliggjort senere. For mer informasjon om Heroes of Might and Magic V kan vi anbefale vår sniktitt, som er basert på en presentasjon Fabrice Cambounet gjorde for oss på E3 i fjor.

Siste fra forsiden