Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East

Lyst til å kose deg med litt fantasy-strategy i helgen? Her er en demo av Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East.

Tribes of the East er en frittstånde utvidelsespakke til Heroes of Might & Magic V fra 2006, og kan spilles uten at du har originalspillet installert. Her introduseres vi for de barbariske orkene som bruker styrke og raseri som sitt viktigste våpen.

Nye enheter i Tribes of the East

Orkene er en del av Stronghold-fraksjonen som har vært populær i tidligere Heroes of Might & Magic-spill (men som ikke var med i Heroes V). Utviklerne har tilført nye elementer til rasen, og har lagt stor fokus på å gjøre dem robuste mot magi.

Nå har Ubisoft lansert en spillbar demo av Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East. Denne inneholder en viktig episode i Heroes V-historien, og lar deg følge den unge krigsherren Gotai. Han leder sin hær med orker i en invasjon av Griffin-imperiet.

Du får kontroll over Gotai og hæren hans, noe som gir deg anledning til å teste Stronghold-fraksjonen og enhetene deres. Dessuten vil du treffe en rekke nye vesener på slagmarken. Demoens installasjonsfil er på litt over 900 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden