Heroes of Might & Magic V

Ubisoft og Nival har gitt ut en oppdatering til Heroes of Might & Magic V, som blant annet gjør spillet lettere for de som har behov for det.

Heroes of Might & Magic V er Ubisofts første nye spill i Might & Magic-franchisen, som de kjøpte inn etter at den forrige eieren, 3DO, gikk konkurs. Det femte spillet i denne tradisjonsrike og populære serien med turbaserte fantasystrategispill har blitt av russiske Nival Interactive. I vår omtale fikk spillet karakteren ni, og i konklusjonen fortalte anmelder Tryggve Sollid dette:

- Heroes of Might and Magic V er på ingen måte et originalt konsept – noe femtallet i tittelen burde gjøre klart. Men dersom du venter deg nok et slitent avtrykk av en fordums vellykket idé, har du en aldri så liten overraskelse i vente; dette er den gode typen oppfølger, den typen som bygger på og balanserer styrkene fra forløperne, legger sin egne lille vri på ting og skjærer bort svakheter og slagg.

Den første oppdateringen for Heroes of Might & Magic V er nå ute. Versjon 1.01 reparerer en haug små feil, og legger til to nye funksjoner; en "lett" vanskelighetsgrad og et autooppdateringsverktøy. En fullstendig liste over feil som repareres finnes blant annet hos 3D Gamers.

Vær oppmerksom på at utviklerne anbefaler at du starter kartet du holder på med på nytt etter at du har lastet ned oppdateringen, da den ikke er fullstendig kompatibel med lagrede spill fra versjon 1.0. Om du er i ferd med å gjøre deg ferdig med et kart du har investert lang tid i, bør du med andre ord fullføre dette før du installerer. Oppdateringen er på 50 MB.

Du kan også laste oppdateringen ned fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden