Hils på Joe

Hils på Joe

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Advarsel: Artikkelen avslører deler av handlingen i Mafia 2, så hvis du ikke har spilt gjennom spillet ennå bør du vurdere å returnere til forsiden.

Til nå har Mafia 2 kunne vise til to pakker med ekstra innhold, som begge følger den steintøffe gangsteren Jimmy. Den første pakken var eksklusiv til Playstation 3, mens den andre ble sluppet til alle plattformene. Nå har 2K annonsert enda en runde med nedlastbart innhold, titulert Joe's Adventure.

Møt Joe.
Møt Joe.

Som navnet tilsier spiller du denne gangen som Joe, en person du blir godt kjent med i løpet av Mafia 2. I løpet av hovededspillets gang ender hovedpersonen, Vito Scaletta, opp i fengsel i en periode, og det er dette tidsrommet vi skal utforske i rollen som Joe. Blant annet får vi muligheten til å finne ut sannheten bak Vitos fengselsstraff. I tillegg blir flere bygninger i byen åpnet, samtidig som vi får utforske nye områder i Empire Bay, blant annet en togstasjon. Som litt ekstra snacks vil det være mange nye antrekk å velge mellom, i tillegg til mer musikk fra tidsrommet spillet utspiller seg i.

Pakken blir sluppet en gang i løpet av året, uten at vi blir servert noen spesifikk dato. Det blir heller ikke nevnt noe om pris, men det er vel trygt å anta at den blir rundt 800 Microsoft poeng, altså ti dollar.

Kilde: Gamespot

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen