Elden Ring-film

Hinter George R. R. Martin om en Elden Ring-film?

Game of Thrones-forfatteren hevder han vet ingenting, niks, null, tyst tyst tyst.

Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Det florerer rykter om en mulig filmatisering av det populære Elden Ring, og ikke bare på grunn av den nye utvidelsen, Shadow of the Erdtree.

George R. R. Martin, som stod for historien i spillet, var rask til å benekte ryktene. Så rask, faktisk, at det bare styrket saken.

– Å, og de ryktene dere kan ha hørt om en film eller TV-serie basert på ELDEN RING… jeg har ingenting å si. Ikke et ord, niks, ingenting, jeg vet ikke’no, du har ikke hørt en lyd fra meg, tyst tyst tyst. Hvilket rykte?

Uttalelsen kom i Martins nyeste blog-post, hvor han takket «Science Fiction and Fantsy Writers Assiciation» for Nebula-prisen som nettopp Elden Ring vant i kategorien for skriving.

Martin var også rask til å hylle Bandai Entertainment og From Software for å ha gjort spillet til den kjempesuksessen det har vært.

– Jeg stod for verdensbyggingen for det prosjektet; Hidetaka Miyazaka og hans team gjorde alt det andre, sier han.

FromSoftware-sjefen Hidetaka Miyazaki snakket nylig om muligheten for filmatisering av Elden Ring i et intervju med The Guardian, men så ikke seg selv i en posisjon til å lage det.

– Jeg ser ingen grunn til å nekte andre en tolkning eller tilpassing av Elden Ring, en film for eksempel. […] Men jeg tror ikke jeg selv, eller FromSoftware, har kunnskapen eller evnen til å produsere noe i et annet medium. Så dét er hvor en veldig sterk partner ville kommet inn i bildet. Vi måtte ha bygget en stor mengde tillit og enighet rundt hva-enn det er vi prøver å oppnå, men det er interesse, absolutt.

George R.R. Martin er så klart mannen bak både Elden Ring-historien, og den svært populære Game of Thrones-serien (A Song of Ice and Fire-bøkene), og har årelange tilknytninger til film- og TV-bransjen. Han ville være perfekt plassert til å sette folk i kontakt med hverandre, i en slik situasjon.

Men han vet altså ingenting.

Siste fra forsiden