Hired Guns: The Jagged Edge

Her er en demo av det som opprinnelig var planlagt som et nytt Jagged Alliance-spill.

Hired Guns: The Jagged Edge har hatt en trøblete utvikling. Spillet skulle opprinnelig vært det neste spillet i Jagged Alliance-serien, men problemer mellom utviklerne og utgiver Strategy First (som eier Jagged Alliance-varemerket) førte til at avtalen ble kansellert, før Strategy First fikk en annen utvikler til å ta seg av det neste Jagged Alliance-spillet.

Utviklerne bak den første Jagged Alliance-etterfølgeren lot seg imidlertid heller ikke stoppe, og etter å ha gjort en del forandringer med spillet sitt er de nå klare for utgivelse i deler av verden (for øyeblikket ser det ikke ut til at dette inkluderer Norge).

The Jagged Edge foregår i Afrika. Du får kontrollere en gruppe leiesoldater som tjener til livets opphold ved å jobbe for de som er villige til å betale mest for de brutale tjenestene deres. Du kan fritt velge hvem du vil jobbe for, og spillet kommer med en ikke-lineær historie med flere mulige avslutninger.

Nå kan du teste om Hired Guns: The Jagged Edge hadde vært en verdig oppfølger til klassiske Jagged Alliance, eller om Strategy First gjorde lurt i å droppe spillet. Den nylanserte demoen er på 750 MB, og gir deg kontroll over en gruppe leiesoldater på et farlig oppdrag.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden