Hitman: Blood Money

Den kalde leiemorderen Agent 47 er snart tilbake på spillskjermene våre, og nå kan du teste det nyeste spillet hans.

I Hitman: Blood Money spiller Agent 47 både jeger og offer samtidig. Mens han utfører sine uhyggelige kontrakter forfølges han av en ukjent gruppe som har tenkt å sette en stopper for den blodige karrieren hans.

Hitman: Blood Money følger i fotsporene til de tidligere spillene i serien, og tilbyr et intelligent, taktisk gameplay der du må infiltrere ulike områder for å ta knekken på en eller flere personer der. Som oftest er disse omgitt av sikkerhetspersonell, som ikke er særlig begeistret for snikende leiemordere. Derfor må du bruke forkledninger og andre virkemidler for å nå målene dine og ta dem ut.

Den nylanserte demoen inneholder spillets første oppdrag, "Death of a Showman". Her må du ta livet av Joseph Clarence, som holdes ansvarlig for en eksplosjon som tok livet av sønnen til klienten din. Klienten har bedt om at bildet av sønnen blir det siste stakkars Clarence får se.

I og med at dette er spillets første oppdrag, har det et visst preg av å være et øvingsoppdrag. Det vil si at du hele tiden får tips og ordre, og at du får oppleve en stor del av de mange mulighetene spillet har å by på. Demoens installasjonsfil er på hele 759 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden