Hitman: Contracts

Eidos har nå gitt ut en spillbar demo av det tredje spillet i serien om Agent 47, Hitman: Contracts.

Hitman: Contracts starter ved at leiemorderen, Agent 47, befinner seg i et hotellrom et sted i Paris. Hans forrige oppdrag gikk ikke helt etter planen, og nå er han hardt skadet. Mens han ligger blødende på hotellgulvet starter han å miste kontrollen over bevisstheten sin, og livet begynner å passere i revy.

Dermed blir spilleren tatt med på en reise gjennom de viktigste oppdragene i agentens liv, og får se hvordan denne mannen ble så fryktet og respektert som han er nå. Noen av disse oppdragene har vi delvis opplevd før, i tidligere Hitman-spill, mens andre er helt nye for oss. Alle inneholder det klassiske gameplayet og den store handlingsfriheten som har gjort denne serien så populær.

Stemningen i Hitman: Contracts er mørkere enn tidligere, og både grafikkstilen og musikken (komponert av den prisbelønnede dansken Jesper Kyd - se relaterte artikler) understreker dette. Vi gjør oppmerksom på at dette spillet ikke er egnet for barn, noe som også gjelder demoen.

Demoen inneholder det tredje brettet i spillet ("Bjarkhov Bomb", som foregår i Sibir). Den er på 193 MB og kan lastes ned fra følgende nettsteder:

Siste fra forsiden