Hjernetrim med fiskene

Atari har kunngjort Downstream Panic, et taktisk hjernetrimspill hvor du må redde en gjeng fargerike fisker fra den sikre død.

Fisk liker seg vanligvis best i vann, og skulle de være så uheldige å havne på landjorden må de som oftest bøte med livet. I Downstream Panic har en enorm syklon sugd en haug av fisker opp i atmosfæren, slik at de har regnet ned over et stort landområde. Nå må du redde dem tilbake til det våte element, der de hører hjemme.

Dette er selvfølgelig ikke like lett som det høres ut. Landjorden er full av ulike vesener som gjerne kunne tenke seg en munnfull fisk, og i tillegg er det massevis av hindringer som kan stoppe fiskenes ferd til sjøen. Ved hjelp av en rekke spennende verktøy må du guide fiskene utenom farene og tilbake til havet.

Spillet kommer med over åtti ulike brett, som foregår i fem ulike miljøer. Dessuten får vi tre forskjellige spillmoduser («adventure», «free play» og «survival»), og utgiver Atari tror spillet vil ta over ti timer å spille gjennom. Når du er ferdig med standardinnholdet kan du dessuten laste ned nytt innhold fra nettet.

Atari forteller at de vil lansere Downstream Panic for PSP tidlig neste år. Utviklerne i Eko Software nevner også en DS-versjon på nettstedet sitt, men denne sier Atari ingen ting om.

Siste fra forsiden