HL2: Aftermath lanseres i april

Valve har bekreftet ryktene om at Half-Life 2: Aftermath etter planen skal lanseres i april.

Half-Life 2: Aftermath er en ekspansjonspakke til Half-Life 2. Handlingen fortsetter akkurat der originalspillet sluttet. Etter at Gordon gav "The Citadel" nådestøtet i slutten av HL2, er hele komplekset nå i ferd med å gå i luften.

Denne eksplosjonen vil også ta ut City 17 og omgivelsene dens, og nå må Gordon være med å organisere flukten fra byen. Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort, med tanke på at monstre som tidligere var sperret ute av selve byen nå har funnet veien inn.

Valve har fortsatt ikke sagt spesielt mye om hva vi kan forvente oss av gameplayet i Half-Life 2: Aftermath, men med tanke på hvor godt originalspillet ble mottatt, er det vel få som tror det ikke er snakk om nok en suksess fra den amerikanske utgivikleren.

Nå har Valve bekreftet at lanseringen av Aftermath etter planen skal finne sted i april. Den amerikanske utgivelsesdatoen er satt til 24. april, og spillet vil lanseres på Steam-systemet samtidig. Når spillet kommer til europeiske butikker vet vi ikke, men med tanke på at folk kan kjøpe det over Steam, vil nok Electronic Arts fokusere på å få butikkversjonen ut så raskt som mulig, også her i Europa.

Oppdatering 1. februar: EA bekrefter at Aftermath blir tilgjengelig i norske butikker fra og med 27. april.

Siste fra forsiden