HL2: Episode One utsatt til mai

I et nytt intervju hos GameInformer forteller Doug Lombardi fra Valve at Half-Life 2: Episode One blir lansert 31. mai.

Half-Life 2: Episode One er en frittstående ekspansjon til Half-Life 2. Spillet, som vil ta mellom fire og seks timer å spille gjennom, fortsetter historien der Half-Life 2 slapp, og er det første i en serie episodebaserte spill som forteller den videre historien i Half-Life-universet.

Ekspansjonen blir lansert både over Steam og i butikk, og kjøper du over Steam får du den for 20 amerikanske dollar, som er cirka 135 kroner. Med på kjøpet får du Half-Life 2 Death Match og Half-Life Deathmatch: Source.

Til nå har det vært sagt at spillet skulle komme i salg 27. april i år, men i følge et nytt intervju med folkene hos Valve, er utgivelsesdatoen nå satt til 31. mai. Intervjuet, som du kan lese på nettstedet til det amerikanske bladet GameInformer, forteller også litt om historien i Episode One (inkludert litt informasjon som du kanskje ikke vil lese om du enda ikke har fullført Half-Life 2).

Intervjuet fokuserer også på Steam og digital distribusjon av spill, og Valve forteller at de planlegger å lansere to eller tre spill over Steam hver måned. De har allerede gjort avtaler med flere utviklere og utgivere, og til nå har vi bare sett begynnelsen av det Steam vil kunne tilby i løpet av de kommende årene.

Siste fra forsiden