Hodebry fra Deep Silver

The Humans og Gravity

Deep Silver har ikke ett, men to kommende hjernetrimspill å vise frem.

Den tyske spillutgiveren Deep Silver demonstrerte to nye hjernetrimspill på årets E3-messe. Det første var The Humans, som kommer til DS og PC, og ser ut til å være basert på Amiga-spillet ved samme navn.

Trøbbel med tyngdekraften

Vis større

Trailer: Gravity

Stikkord:
  • spill
  • wii
  • pc
  • gåteløsning
  • gravity


I The Humans må du lede en gruppe steinaldermennesker gjennom farefylte omgivelser fulle av hindringer. For å overvinne de åtti brettene spillet har å by på, må huleboerne dine samarbeide.

Underveis må de kaste stein og spyd, kjempe mot dinosaurer, kjøre på steinhjul (i ekte BC-stil), slenge seg i lianer og surfe. Samtidig må de temme ilden og gjøre andre store oppdagelser.

Hjernetrimmer nummer to kommer til PC, Wii og DS, og heter Gravity. Her er målet å få en ball fra et punkt på skjermen til et annet, i stadig kamp mot tyngdekraften. Spillet kommer med hundre ulike brett, tjue sandkasseomgivelser og et verktøy som lar deg lage egne brett (kun på PC).

Spillet ser ut til å følge i samme stil som Armadillo Run og andre nettdistribuerte hjernetrimspill, men her loves vi vakker grafikk og oppgaver designet i samarbeid med en tysk professor som heter Heinz Wolff.

Siste fra forsiden