Hodebry fra Deep Silver

The Humans og Gravity

Deep Silver har ikke ett, men to kommende hjernetrimspill å vise frem.

Den tyske spillutgiveren Deep Silver demonstrerte to nye hjernetrimspill på årets E3-messe. Det første var The Humans, som kommer til DS og PC, og ser ut til å være basert på Amiga-spillet ved samme navn.

Trøbbel med tyngdekraften

Vis større

Trailer: Gravity

Stikkord:
  • spill
  • wii
  • pc
  • gåteløsning
  • gravity


I The Humans må du lede en gruppe steinaldermennesker gjennom farefylte omgivelser fulle av hindringer. For å overvinne de åtti brettene spillet har å by på, må huleboerne dine samarbeide.

Underveis må de kaste stein og spyd, kjempe mot dinosaurer, kjøre på steinhjul (i ekte BC-stil), slenge seg i lianer og surfe. Samtidig må de temme ilden og gjøre andre store oppdagelser.

Hjernetrimmer nummer to kommer til PC, Wii og DS, og heter Gravity. Her er målet å få en ball fra et punkt på skjermen til et annet, i stadig kamp mot tyngdekraften. Spillet kommer med hundre ulike brett, tjue sandkasseomgivelser og et verktøy som lar deg lage egne brett (kun på PC).

Spillet ser ut til å følge i samme stil som Armadillo Run og andre nettdistribuerte hjernetrimspill, men her loves vi vakker grafikk og oppgaver designet i samarbeid med en tysk professor som heter Heinz Wolff.

Professor Heinz Wolff's Gravity
Windows
Professor Heinz Wolff's Gravity
Nintendo DS
Professor Heinz Wolff's Gravity
Nintendo Wii
PC DS Wii

Les også

Siste fra forsiden