Hollywood-stjerne i nytt Need for Speed

EA kunngjør neste spill i serien

Hollywood-skuespiller Maggie Q får en stor rolle i det neste Need for Speed-spillet.

Electronic Arts har ikke akkurat gjort det til noen stor hemmelighet at de jobber med Need for Speed: Undercover, men nå har de endelig kommet med den offisielle kunngjøringen av spillet.

Dette må være en ekstremt upraktisk kameravinkel.

Her loves vi intens action-racing, og et gameplay som skal ta serien tilbake til sine røtter. Spillet kommer med spektakulære politijakter på motorveien, samt noen av verdens heftigste biler.

Electronic Arts skryter av en dyp og engasjerende historie med spektakulær action i Hollywood-stil. Handlingen foregår i det fiktive Tri-City Bay Area, hvor kriminelle gjenger hersker på motorveiene.

Målet ditt er å infiltrere det kriminelle miljøet. Underveis må du ta på deg farlige jobber for å imponere bandittene, slik at du kan komme tettere på dem. Underveis får du hjelp av agent Chase Linh, som er din kontakt hos politiet.

Chase Linh spilles av Maggie Q, Hollywood-skuespillerinnen kjent fra blant annet Mission Impossible III og Live Free and Die Hard, og hun blir å se i ekte filmsekvenser mellom racingsekvensene.

Need for Speed: Undercover skal lanseres 21. november i Europa, noe som etter alt å dømme vil si at vi nordmenn får det dagen før, etter som EA alltid lanserer spillene sine på torsdager i Skandinavia.

Spillet kommer til PC, Xbox 360 og PS3, samt Wii, PS2, DS, PSP og mobiltelefoner.

Siste fra forsiden