Homeworld 2

Homeworld 2, som skal slippes 26. september i Norge, er oppfølgeren til det kritikerroste romstrategispillet fra 1999. Det ble av svært mange strategientusiaster karakterisert som genialt.

Spillet sprengte på mange måter grenser for sjangeren, med sin innovative filmatiske historie og utrolige grafikk. Tittelen har et klassiker-stempel på seg, og store forventninger er satt nå som oppfølgeren. Også denne gangen står Relic Entertaiment bak, og de har gjort en rekke en visuelle og spillemessige forbedringer siden sist. Blant annet en etterlengtet multiplayer-del, som støtter opp til seks spillere. Homeworld 2 er også tilrettelagt for spillere som ønsker å lage egne brett og annet innhold.

Nå har endelig Vivendi Universal Games sluppet Homeworld 2-demoen på vegne av produsenten Relic Entertainment. Demoen på 141MB gir oss mulighet til å få en sniktitt på to singleplayer-oppdrag og to multiplayer-oppdrag. Flerspiller-oppdragene kan spilles i LAN eller via GameSpy-tjenesten.

- Vi erkjenner at støtten fra samfunnet rundt Homeworld 2 er vital for å kunne lykkes med spillet. Dette samfunnet har etterlyst en demo i flere måneder, og vi er stolt over å endelig kunne levere varen, forteller Chris Mahnken, en av produsentene i Relic Entertainment.

Historien i Homeworld 2 finner sted noen år etter der forløperen slapp. Higarans har klart å få tilbake Homeworld, men det er fortsatt ikke fred. Nå truer en ny krig, og en dødelig fiende truer med å utslette Higarans? eksistens. I Homeworld hjalp du dem med å få tilbake hjemmet sitt, nå må du hjelpe dem med å redde deres skjebne.

Siste fra forsiden