Homeworld 3 under utvikling?

Gjensyn med klassisk serie?

Det mistenkes at Relic jobber med et nytt spill i Homeworld-serien.

Eurogamer har vært på besøk hos THQ-eide Relic Entertainment, en anledning de blant annet brukte til å grave litt om mulighetene for et tredje spill i strategiserien Homeworld.

Strategi i rommet (Homeworld 2).

I fjor kjøpte THQ alle Homeworld-rettighetene fra Vivendi. Dermed så mange tilhengere av Homeworld en mulighet for at Relic planla et tredje spill i serien.

På spørsmål om Homeworld 3 er et av Relics kommende prosjekter, svarte Jonny Ebbert (sjefsdesigner på Dawn of War II) at det «finnes en mulighet for det».

Han sa også at teamet hos den kanadiske utvikleren gleder seg veldig til å avdekke prosjektet (uansett hva det måtte være).

Eurogamer snakket også med Chris Degnan, som er sjefsdesigner på Company of Heroes: Tales of Valor. Han sa at Homeworld 3 var et prosjekt han ikke hadde lov til å snakke om, noe som indikerer at det eksisterer.

Homeworld, som dukket opp i 1999, var et sanntidsstrategispill hvor handlingen foregikk i verdensrommet. I motsetning til mange andre spill i sjangeren, var Homeworld-verdenen i ekte 3D.

Dette betydde at du også måtte ta hensyn til ting som var over og under deg, noe som naturligvis påvirket gameplayet kraftig.

Siste fra forsiden