Hordes of the Underdark går i trykken

Rollespill-eventyret som er Neverwinter Nights fortsetter. Etter ekspansjonen Shadows of Undrentide er det nå på tide med enda en, og den gikk nettopp i trykken.

Hordes of the Underdark heter den nye ekspansjonen som tar spillerne med til Forgotten Realms hvor de skal redde den krigsbefengte byen Waterdeep fra en ondskap som skjuler seg dypt nede under jorden. Bioware, utviklerne av ekspansjonen, sier det vil være 20 timer med nytt eventyr, samt en rekke funksjoner som skal gjøre spillopplevelsen rikere.

Ekspansjonen er rettet mot figurer som har nådd et høyt erfaringsnivå, noe som står i kontrast til den forrige ekspansjonen, Shadows of Undrentide, hvor spillere kunne begynne fra bunnen igjen.

I tillegg til et nytt eventyr vil ekspansjonen by på nye "epic levels", spesielle erfaringsnivåer som gjør figuren din enda mektigere enn noen gang mulig i originalspillet. I tillegg kommer mengder nye våpen, monstre og til og med nye musikalske godbiter. Hordes of the Underdark vil også gjøre det mulig for deg å se himmelen i spillet, noe som ikke tidligere har vært mulig i Neverwinter Nights pågrunn av kamerarestriksjoner.

Hordes of the Underdark forventes lansert i Europa 28. november.

Siste fra forsiden