Horizons utsatt til desember

Online rollespillet Horizons: Empire of Istaria er utsatt fra november til desember, melder Atari og Artifact Entertainment. Utviklerne forklarer det med at de trengte ekstra tid for å optimalisere og forbedre spillet.

- Ved å flytte litt på lanseringsdatoen kan vi optimalisere og polere handelssystemet, finjustere slåssingen, forbedre den kunstige intelligensen til monstere, utvide det dype oppdrags-systemet og forsikre oss om at dette blir en stabil og morsomt opplevelse, forteller David Browman, kreativ leder og med-president i Artifact Entertainment.

Med Horizons: Empire of Istaria forsøker Artifact Entertainment å fornye og imponere onlinespill. Det hele finner sted i fantasiuniverset Istaria, hvor spillere blant annet kan ta rollen som drager i tillegg til de mer tradisjonelle rasene. Artifact lover en simulator-aktig opplevelse, med en onlineverden som har sitt eget økonomiske- og politiske-system.

Den nye lanseringsdatoen er 12. desember her i Norge. Vi kommer med en fyldig omtale så snart spillet foreligger redaksjonen.

Siste fra forsiden