Hotel Giant 2

Prøv deg som hotellsjef

I demoen av Hotel Giant 2 får du se hvordan du klarer deg i turistbransjen.

I Hotel Giant 2 får du bygge, designe og drive et luksushotell i 23 internasjonale storbyer. Spillet inneholder 19 ulike hotelltyper, som inkluderer alt fra små gjestehus til skyskraperhoteller.

Her ser det dyrt ut.

Du har åtte ulike typer rom til rådighet, inkludert restaurant, bar og biblioteker. Disse rommene kan du selv møblere og dekorere slik du måtte ønske det, akkurat som i The Sims.

Du må også ta deg av reklamekampanjer, opplæring av personalet, prising av rom. I tillegg må du sørge for å tilfredsstille behovene til de ulike gjestene som besøker hotellet, slik at oppholdet deres blir så vellykket som mulig.

Dette kan du blant annet gjøre ved å følge nøye med på hva de foretar seg når de er innlosjert på hotellet ditt, slik at du kan se hva de liker og hva de er mindre fornøyd med.

Nå kan du teste en demo av Hotel Giant 2, slik at du kan finne ut om du har det som skal til for å søke jobb som hotelldirektør. Demoens installasjonsfil er på litt i overkant av 700 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden