Humoristiske eventyrspill på vei

Liker du eventyrspill med litt humor, kan du se frem til det tegneserieaktige Cassius Pearl og en ekspansjon til Ankh.

Krysalide er et nystartet fransk selskap som jobber med et eventyrspill som kalles Cassius Pearl. Dette spillet kommer med tegneserieaktig grafikk i full 3D, og utviklerne lover en humoristisk historie med massevis av referanser til velkjente filmer. Utviklingen skal være cirka 60 prosent fullført, og Krysalide er nå på jakt etter en utgiver som er villig til å satse på spillet.

Cassius Pearl er primært under utvikling for PC, men et selskap som heter Dream On er leid inn for å lage en versjon til Nintendo DS. Spillet er et pek-og-klikk-eventyrspill, så det burde passe godt for Nintendos vesle håndholdte. I forhold til PC-versjonen vil selvsagt DS-versjonen ha litt forenklet grafikk, men ellers skal gameplayet være veldig likt. Adventure Europe har noen bilder fra PC-versjonen som du kan titte på.

Det nylanserte eventyrspillet Ankh er i ferd med å få en ekspansjon. Denne heter Heart of Osiris, og her får du spille som både Tara og Assil, samt den egyptiske faraoen. Ekspansjonen inneholder 15 områder, hvorav halvparten er nye. Disse vil selvsagt befolkes av nye bifigurer, slik som fotballproffen Moses.

Heart of Osiris skal etter planen lanseres til høsten. Om du ikke finner Ankh i butikken (noe som heller ikke er spesielt lett), kan du kjøpe det via nettet fra spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden