Hva blir nytt i Trine 2?

Oppmuntrer til samarbeid.

Husker du Trine, dette sjarmerende, sideskrollende plattformspillet som var blant de mest kritikerroste av fjorårets indie-utgivelser? Den finske utvikleren Frozenbyte har siden jobbet hardt med oppfølgeren, og nå deler de flere detaljer om Trine 2.

I et intervju med 1Up kan Frozenbyte-sjef Lauri Hyvärinen blant annet fortelle at det viktigste nye elementet i Trine 2 blir samarbeidsmodusen som allerede er kunngjort.

Denne kan spilles både offline og online og betyr at det nå blir mulig å jobbe sammen i grupper på tre, noe som åpner for mange og kreative måter å løse de fysikkbaserte puslespillene på. Modusen blir "drop in"-basert, som innebærer at man fritt og enkelt kan hoppe inn og ut.

– Det blir veldig interessant å se alle de kule løsningene spillerne vil finne på i Trine 2. Jeg vedder på at vi vil bli overrasket over idéer vi ikke engang hadde tenkt på, sa Hyvärinen.

Både historien og karakterer vil i tillegg få mer dybde, og noen nye egenskaper vil også bli introdusert. For eksempel vil Thief-figuren ha evnen til å sakke ned tiden, mens Knight vil bli i stand til å kaste hammeren sin.

Det første Trine-spillet ble berømmet for sin nydelige grafikk, og oppfølgeren skal visstnok bli enda finere. Grafikk -og animasjonsteknologien er bygd opp på nytt helt fra grunnen og vil by på trær og busker som vaier i vinden og mer avanserte lys/skygge-effekter, blant annet.

Trine 2 slippes digitalt til PC, Xbox 360 og PS3 i løpet av våren 2011. Sjekk for øvrig ut den ferske traileren fra spillet under.


Les også:Anmeldelse: Trine
Les også:Ubisoft kunngjør Outland
Les også:Beyond Good & Evil returnerer i HD

(via Gameinformer)

Siste fra forsiden