I-fluid

Fuktig minieventyr

I I-fluid spiller du en liten vanndråpe i farlige omgivelser.

I-fluid er et plattform/hjernetrimspill der du får rollen som en liten vanndråpe. Her må du navigere deg gjennom kjente miljøer sett fra en heller ukjent synsvinkel, og for å komme deg helskinnet gjennom hinderløypene må du benytte deg av både kløkt og fingerferdighet.

Se verden fra et nytt perspektiv.

En av utfordringene du får er å unngå at dråpen din tørker inn. Beveger du deg på tørt papir eller tøy, tar det kort tid før du er absorbert. Overflater som plastikk og metall er langt bedre for «helsen», og våte eller fuktige ting (som en eplebit eller halv appelsin) vil kunne gi deg fuktigheten tilbake.

Andre utfordringer inkluderer insekter som vil drikke deg opp, binderser, blyanter og andre rasfarlige gjenstander, kokeplater og det som verre er. Spillet kommer med femten ulike brett, som kan spilles i tre moduser («mission», «petals» og «time attack»).

Den nylanserte demoen inneholder de tre første brettene av spillet, hvor du blant annet får besøke et kontor og et kjøkken. Demoens installasjonsfil er på cirka 120 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

For øyeblikket ser I-fluid kun ut til å være tilgjengelig for kjøp fra spillets offisielle nettsted. Den franske utgiveren Nobilis har imidlertid gjort det klart at de vil lansere en butikkversjon senere i år.

Siste fra forsiden