Ice Age 2: The Meltdown

Nå kan du laste ned en spillbar demo av PC-spillet som baserer seg på den snart premiereklare animasjonsfilmen Istid 2.

Heltene fra den første Istid-filmen er veldig snart tilbake i et tredjepersons actionspill hvor de møter nye og spennende utfordringer. Isen er i ferd med å smelte, og Mammuten Manny, Sabeltanntigeren Diego og Sid forsøker å flykte fra den oversvømte dalen. Du spiller ekornet Scrat, som vil være nødt til å grave, svømme, lukte, spinne og rulle seg gjennom nivåene i sin jakt på nøtter. I jakten blir han også en ufrivillig helt ved å hjelpe sinne venner i sikkerhet og berge dalen fra å bli ødelagt av oversvømmelse.

Skjermbilde fra PlayStation 2-versjonen

Fullversjonen av spillet, som er i salg fra og med neste fredag, starter i en isbelagt vannpark, og gjennom ti nivåer blir du tatt gjennom landskapene fra filmen, fra isøde til smeltende skoger og sumper. Minispill er knyttet opp til sentrale sekvenser fra filmen, som for eksempel Whack a Possum, og vil includere Manny, Sid of Diego.

En uke før butikkslipp har Vivendi gitt ut en spillbar demonstrasjon av PC-versjonen, hvor spilleren får anledning til å spille gjennom to av de ti brettene som er tilgjengelige i fullversjonen.

Eller fra en av følgende kilder:

Ice Age 2: The Meltdown lanseres for PC, PlayStation 2, Xbox, GameCube, DS og Game Boy Advance den 31. mars. Filmen har i følge Filmweb.no Norgespremiere 7. april.

Siste fra forsiden