Ice Hockey Manager 2005

JoWood har nylig lansert en stor demo av Ice Hockey Manager 2005, et spill hvor du får rollen som manager for en håndballklubb. Eller noe i den stilen.

Fra (dårlig) spøk til alvor, Ice Hockey Manager 2005 lar deg prøve deg som trener og manager for et ishockeylag. Her får du bygge opp et slagkraftig lag ved hjelp av spillerkjøp og hard trening, legge opp taktikker for kampene, utvide stadiumanlegget ditt og generelt styre med de tingene som er vanlig i denne typen spill.

Selve kampene bringes til live ved hjelp av 3D-grafikk, og utviklerne skryter av at du kan se opptil fire kamper samtidig. Spillet inneholder også muligheten for at opp til fire personer spille sammen, for å finne ut hvem som er den beste ishockeytreneren. Atmosfæren bygges opp ved hjelp av autentiske lydeffekter. For mer informasjon kan du sjekke det offisielle nettstedet (lenken finner du nederst på siden).

Nå har JoWood lansert en engelskspråklig demo av spillet. Denne kommer med alle de mulighetene som fullversjonen har, men er begrenset til 20 dagers spilletid (20 spilldager, vel og merke, ikke virkelige dager). Demoen er på 270 MB, og du finner den for eksempel her:

Siste fra forsiden