Ignition med rollespill for PSP

Ignition vil gi ut det japanske rollespillet Blade Dancer: Lineage of Light i Europa.

Blade Dancer: Lineage of Light har blitt utviklet av Hit Maker og Sony Computer Entertainment i Japan, og er et rollespill eksklusivt for PSP. Spillet foregår i fantasiverdenen Lunaria, som en gang for lenge siden var åsted for et enormt slag mellom en ond demonhersker og lysets vokter, Blade Dancer Gerald.

Du spiller Lance, en modig eventyrer som ankommer ei øy som heter Foo. Ryktene vil ha det til at demonherskeren ble fengslet her etter det episke slaget, og det du finner på øya viser seg å inneholde nøkkelen til verdens skjebne. Spillet kommer med en dynamisk verden med realistisk dag/natt-syklus og grafikk i 3D.

Ignition forteller at spillere kan vente seg et unikt, sanntidsbasert kampsystem, mulighet til å se fiendemonstre på kartet (slik at vi slipper unna tilfeldige kamper), over 650 objekter som kan brukes og støtte for at opp til fire spillere kan spille sammen over trådløst nettverk.

Den europeiske lanseringen av Blade Dancer: Lineage of Light vil finne sted til høsten. Ignition forteller at de har lansert et nettsted til spillet hvor det finnes mer informasjon, men i skrivende stund ser ikke dette ut til å være oppe.

Siste fra forsiden