Ikke noe Doom III for Windows 98 og ME

I følge planetDOOM har Activision bekreftet at Doom III ikke vil fungere på Windows 98, 98SE eller ME. I tillegg: Nye skjermbilder.

I det siste har det gått urovekkende rykter på nettet om at Doom III ikke vil kjøre på andre versjoner av Windows enn Windows 2000 og XP, og derfor kontaktet nettstedet planetDOOM Activision for å finne ut om dette er tilfelle. Svaret Activision gav må komme som en stor skuffelse for eiere av Windows 98, 98SE og ME - Doom III vil nemlig ikke kjøre på systemene deres.

Verken Activision eller id har fortalt noe om hva grunnen er til at spillet kun vil kjøre på Windows 2000 eller XP. Det må jo sies å være litt merkverdig at spillet etter hvert vil komme til både Mac og Linux, samtidig som at eiere av Windows 98SE eller ME ikke får kjøre det.

I tillegg har det dukket opp nyheter som gjør den tidligere kunngjorte avtalen mellom Creative og id litt mer interessant. Det viser seg nemlig at id Software ikke er særlig begeistret for Creative sin politikk angående patenter på spillprogrammeringsalgoritmer, men at de valgte å bøye av, for å sikre at brukerne ikke skulle få problemer. For mer informasjon om denne saken, inkludert en uttalelse fra John Carmack, kan du besøke Beyond 3D (følg lenken under reklamebanneret).

Her er to nye skjermbilder fra spillet:

Siste fra forsiden