Imperial Glory

Eidos har akkurat lansert en demo av Imperial Glory, et omfattende strategispill fra skaperne av Commandos-serien og Praetorians.

Imperial Glory er et nytt strategispill fra Pyro Studios, og denne gangen ser det ut som dette spanske studioet har latt seg inspirere av spill som Rome: Total War. Imperial Glory tar for seg det nittende århundre, og lar deg styre en av de store maktene på den tiden. Spillet kommer med et todelt gameplay hvor spilleren på den ene siden får i oppgave å bygge opp og vedlikeholde imperiet sitt, og hvor han på den andre siden selv får ta del i krigføringen.

På din vei for å skape det mektigste imperiet må du kjempe store slag i full 3D, og disse foregår både på landjorda og på havet (noe som kanskje gir Imperial Glory en fordel i forhold til Total War-serien, som for øyeblikket fokuserer kun på landbaserte slag). Landskapene her reflekterer stedet de utkjempes på, og du vil for eksempel kunne kjempe på Englands grønne enger, de sibirske ødemarkene og enorme nordafrikanske ørkener.

Den spillbare demoen kommer med to spillbare slag; et relativt lett slag som foregår i området rundt Hannover, og et slag på medium vanskelighetsgrad som foregår i Cyrenaica. I tillegg får du en liten innføring i den delen av spillet som har med imperiebygging å gjøre (uten at du får teste dette direkte) og en video som viser et sjøslag. Du finner den 212 MB-store demoen her:

Siste fra forsiden