Outer Wilds - PlayStation 5

Indieperlen Outer Wilds kommer til PlayStation 5 og Xbox Series X/S

Lover 60 bilder per sekund og gratis oppgradering for de som allerede eier spillet.

Annapurna Interactive holdt torsdag sitt spillshow for sommeren, og som ventet ble det fokus på flere spennende indieprosjekter. Blant spillene som dukket opp var det flotte eventyret Outer Wilds, som tar turen til nye konsoller denne høsten.

The Outer Wilds.
Annapurna Interactive

BAFTA-vinneren for beste spill i 2019 kommer til både PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 15. september. På de nye konsollene vil spillet kjøre i 60 bilder i sekundet, men opplevelsen ser ellers ut til å bli den samme som før.

De som allerede eier Outer Wilds på PlayStation 4 eller Xbox One får oppgradere til nye versjoner uten ekstra kostnad. Hvorvidt dette også gjelder for utvidelsen Echoes of the Eye, som også slippes på PlayStation 5 og Xbox Series X/S 15. september, gjenstår å se.

Ellers kunne utvikler Mobius Digital forsikre om at Switch-utgaven, som først ble kunngjort i februar 2021, fortsatt er på vei. En slippdato er enda ikke på plass, men teamet lover å fortelle mer når tiden er inne.

Outer Wilds ble opprinnelig lansert på PC og Xbox One i 2019, og har fått svært god kritikk fra både spillere og anmeldere. I spillet får man utforske et univers som sitter fast i en endeløs tidssyklus, der verdenen går under hvert 22. minutt og man begynner forfra igjen i håp om å løse mysteriet.

LES OGSÅ: Moddere har satt tenna i kattespillet Stray »

Siste fra forsiden