Indisk tegneserie får MMORPG

Sony Online Entertainment vil lage onlinespill basert på tegneserien Ramayan 3392 A.D.

MMORPG-sjangeren er overfylt av spill som foregår i ulike fantasy-baserte verdener, og mange selskaper forsøker nå å finne nye områder å hente inspirasjon fra, slik at spillene deres kan skille seg ut i markedet. Nå har Sony Online Entertainment kunngjort at de vil lage et MMORPG-spill basert på den indiske tegneserien Ramayan 3392 A.D.

Konseptbilde fra spillet

Tegneserien er inspirert av det indiske eposet Ramayana, som forteller om en kamp mellom den gode Prins Rama (som i hinduismen regnes som den syvende avataren til guden Vishnu) og onde demoner. Tegneserien utgis av Virgin Comics, som vil samarbeide med Sony Online Entertainment på spillet.

– I en verden stadig mer dominert av spill påvirket av det vestlige Tolkien-mytoset, vil Ramayan tilby spillere en mulighet til å oppleve et helt nytt univers av figurer og erketyper inspirert av en av verdens eldste kulturer, forteller Virgin Comics-sjef Sharad Devarajan.

Det er ikke klart når Ramayan 3392 A.D. skal komme i salg. I utgangspunktet er det snakk om et PC-eksklusivt prosjekt, men Sony Online Entertainment holder tilsynelatende døren åpen for at andre versjoner kan følge senere. Vil du vite mer om selve tegneserien, kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden