Infernal

I actioneventyret Infernal spiller du en ond superspion med overnaturlige evner. Her er en spillbar demo.

Infernal er et tredjepersons actioneventyr hvor du får ta del i kampen mellom det gode og det onde - på det ondes side. Siden menneskehetens fødsel har de gode og de onde kreftene kjempet om menneskenes gunst, og nå jobber snillingene med noe stort og potensielt svært farlig. Her kommer du, som djevelens beste hemmelige agent, inn i bildet.

Du sendes til jorden for å finne ut av hva det er som er på gang og, om mulig, sette en stopper for de gode kreftenes planer. Som helvetes versjon av James Bond får du gjøre ting som å snike deg forbi vakter, stille ta ut målene dine med snikskytterrifle (eller eventuelt skyte deg vei gjennom livvaktene deres), og delta i heftige bil- og båtjakter.

Historien tar deg med til eldgamle klostre, mørke katakomber og hemmelige baser, og alle miljøene skal være interaktive og fulle av ting som reagerer fysisk korrekt på det som skjer. Dette må du utnytte deg av, men vær varsom, for fienden har samme muligheten.

Nå har den nederlandske utgiveren PlayLogic lansert en spillbar demo av Infernal, slik at vi kan se om skryten deres har rot i virkeligheten. Demoen veier 465 MB, og foregår i kjelleren til et kloster. Demo-oppdraget fungerer også som øvingsdel.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden