Info om Dark Messiah of Might & Magic

Ubisoft har nå kommet med en del informasjon om actionrollespillet Dark Messiah of Might & Magic.

Som lovet på forhånd har Ubisoft gitt ut litt informasjon om actionspillet Dark Messiah of Might & Magic. De forteller at det representerer en ny type actionspill, med intens nærkamp i førsteperson, rollespillelementer og en spennende fantasybasert verden. Spillet kjører på Valve sin Source-motor, noe som tillater avansert grafikk og flotte spesialeffekter.

Spillet foregår i Ashan, en mørk og utilgivende verden med en blodig historie og en apokalyptisk profeti hengende over seg. Du får rollen som Sareth, en ung helt som har fått trening i magi og krigskunst. Målet ditt er å drepe Dark Messiah, som profetiene forteller at vil ødelegge verden. Mellom deg og ham befinner det seg tolv enorme områder og horder av monstre og andre fiender.

Spillet gir deg mulighet til å utvikle Sareth til å bli en magiker, kampekspert eller snikmorder. Hver av de tre klassene gir deg unike våpen og egenskaper, og etter hvert som du får erfaring, får du låst opp enda flere egenskaper, inkludert kombinasjonsbevegelser og magiske trylleformler.

Ubisoft forteller at spillet blir det første fantasybaserte actionspillet som benytter seg av et komplett førstepersons kampsystem, og skryter blant annet av at hele spillkarakterens kropp er simulert med realistiske bevegelser i forhold til virkelighetens fysikk. Spillet lar deg spre død og ødeleggelse med over 40 ulike våpen og flere dusin magiske formler.

Dessuten loves vi en revolusjonerende og avhengighetsskapende flerspillermodus hvor opp til 32 spillere kan kjempe mot hverandre, enten som mennesker eller levende døde. Spillet kommer med flere spilltyper, inkludert vanlig "death match" og noe som kalles "evolution"-modus, hvor du får kjempe deg gjennom dynamiske onlinekampanjer og skaffe deg erfaring og bedre utstyr underveis.

Dark Messiah of Might & Magic skal etter planen lanseres i 2006. For å ta en titt på noen skjermbilder kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden