Info om GTA: Liberty City Stories

Eurogamer har avdekket et knappenålshode med ny informasjon om GTA: Liberty City Stories, og dessuten er det dukket opp noen "lekkede" bilder på nettet.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories kommer til Sony PSP, og Rockstar har fortalt at det skal lanseres i løpet av det fjerde kvartalet i Rockstar Games sitt finansår (noe som bygger opp under det vi har hørt før, nemlig at spillet vil være en av de europeiske lanseringstitlene for PSP). I motsetning til det forrige håndholdte Grand Theft Auto-spillet, som kom til Nintendo GBA, vil Liberty City Stories være i full 3D, og vi loves en helt original historie.

I tillegg fortelles det at vi får massevis av nye oppdrag, og all den friheten og dybden som kjennetegner de store spillene i serien. Dessuten skal Liberty City Stories visstnok være like profesjonelt produsert som de andre, store GTA-spillene, noe som sikkert betyr at vi får lisensiert musikk og kjente skuespillere.

Liberty City Stories utvikles av Rockstar Leeds i samarbeid med Rockstar North. I den offisielle kunngjøringen vi fikk like før E3, ble det fortalt at spillet ville levere en opplevelse ulikt noe annet på en håndholdt spillemaskin, samtidig som det beholder alle de elementene som har gjort de andre spillene i serien berømte.

Dette er alt vi har av informasjon om spillet for øyeblikket, men vi kan også fortelle at det nylig har dukket opp noen bilder som ser ut til å vise spillet kjøre på en PSP. Om de er ekte eller ikke får du vurdere selv, men du finner dem for eksempel her.

Siste fra forsiden