Info om Highlander-spill

Her er den første konkrete informasjonen om spillmatiseringen av Highlander.

Den klassiske filmen Highlander blir spill til neste år. Highlander-spillet er et tredjepersons actioneventyr hvor du får kontroll over en udødelig kriger som lever i skjul i det vanlige samfunnet, samtidig som han konstant er i konflikt med rivaliserende udødelige.

Handlingen foregår over 2000 år, og lar deg besøke steder som New York i en nær fremtid, Pompeii før det ødeleggende vulkanutbruddet, samuraitidens Japan og de skotske Highlands i middelalderen.

Mye av gameplayet fokuserer på nærkamp med sverd, og vi får tre ulike sverdtyper å mestre (Katana, Claymore og Double Sword). I tillegg loves det at vi skal få en rekke ulike navigasjonsmuligheter, og vi kan blant annet klatre opp vegger ved hjelp av kniver. Vi kan også benytte oss av ulike «Quickening»-teknikker, som blant annet gir oss nye muligheter i kamp.

Spillet kommer med 77 figurer, inkludert en rekke kjente figurer fra serien og filmene. Hovedpersonen denne gangen er Owen Macleod. Utgiver Eidos lover episke slag, vanvittig sverdkamp og en spennende historie.

Mer informasjon, samt de første skjermbildene, finner du hos Worthplaying.

Siste fra forsiden