Info om nytt gokart-spill

Folkene bak GT Legends jobber med et nedlastbart gokart-spill til Xbox 360, PS3 og PC.

Britiske Blimey! Games har stått bak mye av arbeidet på spill som GTR og GT Legends, og nå jobber den britiske utvikleren blant annet med Kart Attack, et nedlastbart gokartspill for Xbox 360, PC og PS3.

Det er på høy tid med et skikkelig gokart-spill

I et intervju med Computer & Video Games har Suzy Wallace fra Blimey! gitt mange spennende detaljer om det kommende spillet, som skal lanseres til neste sommer (samtidig på alle plattformer).

Kart Attack er ikke en dyp simulator, og meningen er at alle skal kunne spille det. Utviklerne fokuserer imidlertid på at det skal føles så autentisk som mulig, så Kart Attack blir ikke noe Mario Kart med realistisk grafikk.

Wallace skryter blant annet av datamotstandere som alle har sin egen personlighet, samt en rekke spennende baner. Underveis i spillet får spillerne også mulighet til å oppgradere gokartene sine.

Spillet kjører på en ny motor som Blimey! Games har utviklet selv, og denne skal sørge for at det ser flott ut, samtidig som det ikke krever ekstremt mye plass (noe som er viktig i forhold til nedlastbare spill).

Siste fra forsiden