Info om Rome Total War: Alexander

Den kommende Alexander-ekspansjonen til Rome: Total War har fått eget nettsted, med massevis av informasjon.

I Rome Total War: Alexander får vi i følge utviklerne i Creative Assembly over 30 timer med gameplay, inkludert en ny kampanje, seks nye historiske slag, seks flerspillerkamper, fire nye fraksjoner og seksti nye enheter.

Den nye kampanjen følger (naturlig nok) den makedonske herskeren Alexander i felttoget som gjorde at han fikk tilnavnet "den store". Du må kjempe mot det persiske imperiet, hyre leiesoldater for å holde det unge imperiet ditt i sjakk og ta knekken på alle som skulle finne på å stå i veien for deg.

Kampanjens seks historiske slag inkluderer slaget ved Chaeronea i 338 f.kr. (hvor Alexander kjempet sammen med sin far, Philip) og slaget ved Hydaspes i 326 f.kr. Pakken kommer med fire nye fraksjoner, som det mektige persiske imperiet og det mystiske og enorme India (India var ikke en egen nasjon på den tiden, men en samling kongedømmer).

De nye enhetene inkluderer alt fra indiske krigselefanter til nakne, kvinnelige bueskyttere. For mer informasjon om Alexander-ekspansjonen (samt noen bilder og gameplayvideoer) bør du stikke innom det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden