Info om Sam & Max: Situation Comedy

Frilanspolitiene Sam og Max fortsetter å herje på PC-markedet. Nå har Telltale fortalt om Sam & Max: Situation Comedy.

Den episodebaserte Sam & Max-serien fikk en god start med Culture Shock, og nå har utviklerne i Telltale Games fortalt litt om episode to i serien, Situation Comedy.

Denne gangen må våre voldelige (men søte) venner takle talkshowverten Myra Stump, som har gått berserk. Hun har forskanset seg i bygningen til WARP TV, og tatt publikumet hennes som gissel. For å få orden på denne situasjonen må Sam og Max blant annet gjøre en liten gjesteopptreden i et matlaginsgprogram. Kan Max bli den nye "nakne kokken"?

I Situation Comedy får Sam og Max møte både nye og gamle kjenninger, og støte på den ene humoristiske situasjonen etter den andre. Spillet kommer med nye områder og figurer, et nytt lydspor og massevis av bisarre scenarier som spillerne må tenke seg gjennom ved hjelp av de små grå og en liten dose galskap.

Den kommende episoden skal lanseres 21. desember på GameTap-nettverket, men siden dette ikke er tilgjengelig i vår del av verden, må vi vente til 5. januar. Den ekstra ventetiden er kanskje irriterende, men blir kanskje lettere å fordøye om du husker på hvor lenge vi måtte vente på at LucasArts-klassikeren Sam & Max: Freelance Police skulle få en oppfølger i utgangspunktet.

Telltale Games har nå lansert et lite nettsted dedikert til Sam & Max: Situation Comedy, hvor du finner skjermbilder, en video og litt informasjon.

Siste fra forsiden