Info om Star Trek: Legacy

I følge det nyeste Game Informer-bladet jobber Bethesda og Mad Doc Software med et Star Trek-spill til PC og Xbox 360.

Det nye Star Trek-spillet er under utvikling hos Mad Doc Software, som blant annet laget Star Trek: Armada II. Spillet skal gis ut av Bethesda Softworks, og i følge rapporter fra de som har lest artikkelen i det nyeste nummeret av amerikanske Game Informer, er det en blanding av actionspill og strategispill som kommer til PC og Xbox 360.

Spillet vil omhandle hele Star Trek-historien, fra den originale serien med Enterprise til DS9 og Voyager. Dermed kan vi forvente å kjempe mot alle de tradisjonelle Star Trek-fiendene, som Klingon, Borg og Romulan. Disse fraksjonene kan også spilles i flerspillermodusen, hvor opp til åtte spillere kan kjempe mot hverandre.

Spillet vil fokusere på kamp mellom romskip, og i begynnelsen får du kontroll over Enterprise NX-01. Etter hvert som spillet utvikler seg får du flere skip under kontrollen din, og til slutt ender du opp med fire "enheter" (som nettstedet Eurogamer forteller består av et stort og to mindre skip).

Det fortelles også at hver gang du vinner et slag vil du få "command points", som du kan bruke til å kjøpe nye skip og oppgraderinger, slik som sterkere skjold og våpen. Mad Doc-sjefen Lane Davis skal ha fortalt at selskapet lenge har ønsket å lage et Star Trek-spill som fanger kjernen av Star Trek-fantasien, og at de føler det ikke har vært mulig å lage det spillet Star Trek-tilhengerne virkelig ønsker seg før nå.

Siste fra forsiden