Informasjon om Act of War-ekspansjon

Atari har nå offisielt kunngjort ekspansjonspakken til Act of War, og i den forbindelse har vi fått litt mer informasjon om pakken.

Act of War-ekspansjonen (som fortsatt ikke har fått noe annet navn enn Act of War: Expansion) kommer på markedet i mars. Som nevnt tidligere fokuserer ekspansjonen i større grad på maritim krigføring, og for å sikre at alle enhetene beholder sine korrekte proporsjoner i forhold til hverandre, zoomes kameraet lengre ut når du kjemper til sjøs, slik at du faktisk får plass til slagskipene dine på skjermen.

Kamp mellom forskjellige skip skal være rimelig avansert, og hvert skip har sine egne styrker og svakheter. Derfor må de brukes i kombinasjon med hverandre for å få de eksplosjonsartede resultatene du ønsker. Spillet kommer med 15-17 nye typer skip, inkludert AEGIS cruisere, fregatter, hangarskip og ubåter. Totalt får vi 30 forskjellige våpen, slik som cruise missiler, torpedoer, AMD-systemer og lignende.

En annen nyhet er leiesoldater, som du kan bruke til å forsvare styrkene og basen din i nødssituasjoner (for eksempel om motstanderen din invaderer basen din med en haug av stridsvogner uten at du har fått mobilisert en slagkraftig hær enda). Dessuten får du tilgang på legehelikoptre som raskt kan helbrede styrkene dine.

Ekspansjonen kommer også med flere nye oppsettsmuligheter i forbindelse med flerspiller, og selvfølgelig får vi også noen nye moduser, som "Marine One Down" (hvor spillerne må prøve å evakuere presidenten) og SCUD, hvor målet er å raskt ta kontroll over et atomstridshode før du må forsvare dette fra de andre spillerne.

Som seg hør og bør får vi også en ny kampanje, og denne vil foregå på et ekte område. Dessuten skrytes det av en forbedret grafikkmotor, bedre fysikk og et forbedret kontrollsystem. Mer informasjon vil være å finne på det offisielle Act of War-nettstedet.

Siste fra forsiden