Informasjon om Cossacks II

CDV har lagt ut litt informasjon om Cossacks II: Napoleonic Wars, et sanntidsstrategispill der opp til 64 000 enheter kan være på skjermen samtidig.

Cossacks og de frittstående ekspansjonspakkene til spillet står sannsynligvis som tyske CDV sin største suksess hittil, og originalspillet har solgt over 2.5 millioner kopier på verdensbasis. Nå er etterfølgeren snart ferdig, og som tidligere er det ukrainske GSC Gameworld som står for utviklingen.

Her loves en ny spillmotor som tillater hele 64 000 enheter på skjermen samtidig, samt svært detaljerte historiske bygninger og over tusen forskjellige typer planter og dyr. Spillet kommer med en rekke nye diplomatiske muligheter, og lar deg signere avtaler og allianser, forhandle om rettigheter til å krysse andres grenser, sette i verks økonomiske sanksjoner og mye mer. Økonomi er også viktig, og du må hele tiden sørge for at hærene dine har nok mat. Sult er like dødelig som fiendens kuler.

Spillet kommer med et erfarings- og moralsystem som dikterer hvor godt troppene dine gjør det i felten. Erfaring får de ved å overleve kampene, så det lønner seg å holde soldatene i live. Erfarne soldater forbedrer kampmoralen, som også kan forbedres ved hjelp av spesialenheter som trommeslagere, prester, offiserer og flaggbærere. Det å måtte reise langt eller møte overlegne fiender ødelegger moralen, og hvis den blir lav nok rømmer soldatene fra slagmarken.

Spillet lover massive historiske slag, og lar deg spille som en av seks nasjoner og kjempe deg gjennom berømte slag fra attenhundretallet. Naturligvis får du også mulighet til å spille enkeltstående slag mot datamaskinen eller mot menneskelige motstandere over LAN eller Internett.

I Norge lanseres Cossacks II: Napoleonic Wars den 11. april i år. Vi kommer forøvrig med en sniktitt på dette spillet i løpet av de nærmeste dagene, så hvis Cossacks II er en tittel du ser frem til bør du følge med på Gamer.no.

Siste fra forsiden