Informasjon om Oblivion-ekspansjon

Amerikanske PC Gamer har en sniktitt på den neste ekspansjonspakken til The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Mange av de som hadde håpet på en ordentlig, innholdsrik ekspansjonspakke til The Elder Scrolls IV: Oblivion ble nok litt skuffet over den korte lengden til Knights of the Nine, som egentlig ikke var ment som en ekte ekspansjonspakke. Det er imidlertid Shivering Isles, som amerikanske PC Gamer har fått ta en titt på.

The Elder Scrolls IV: Oblivion

I sniktitten deres forteller de at handlingen foregår i det daedriske riket til Prins Sheogorath. Erfarne Elder Scrolls-spillere vet sannsynligvis at Sheogorath ikke er riktig klok, og det er heller ikke riket hans. Alt du finner i Shivering Isles vil være litt utenom det normale, og de fleste innbyggerne der har mer enn én skrue løs.

PC Gamer hevder at vi vil le mer i løpet av ti timer med Shivering Isles enn vi gjorde i løpet av 100 timer med Oblivion, og at humoren på mange måter minner om den vi fant i de klassiske LucasArts-eventyrene. Sheogorath er heller ikke kjent for å være den snilleste daedra-prinsen i Elder Scrolls-verdenen, og mye av humoren hans går på bekostning av de stakkars eventyrerne som har reist til Shivering Isles på jakt etter skatter.

Ekspansjonen ser ut til å fungere omtrent slik som Tribunal-ekspansjonen til Morrowind. Det vil si at du kan reise mellom Cyrodiil og Shivering Isles som du vil (gjennom en inngang på ei øy utenfor Bravil), men at de to områdene ikke befinner seg på samme kart. Ekspansjonen skal passe for alle figurer, uansett hvor kraftige de er.

Mer informasjon om The Elder Scrolls IV: Shivering Isles finner du i en forumtråd på det offisielle Elder Scrolls-forumet, hvor brukeren Muad'Dib har skrevet et sammendrag av PC Gamers sniktitt. Det er ikke klart om ekspansjonen kun kommer til PC, eller om konsolleiere også får utforske Sheogoraths rike.

Siste fra forsiden