Informasjon om Race Driver: GRID

Det neste Race Driver-spillet foregår både i autentiske bygater og på offisielle baner.

Codemasters har kunngjort at det neste Race Driver-spillet vil hete Race Driver: GRID (tidligere gikk det under navnet Race Driver One). I tillegg har de kommet med massevis av ny informasjon om spillet.

Svi gummi i bygatene

Spillet utvikles av samme studio som stod bak Colin McRae: DiRT, og Codemasters forteller at de ønsker å levere en intens og dramatisk racingopplevelse.

Spillet foregår både på offisielle baner og i realistiske byer. Handlingen foregår i Europa, USA og Japan. Den europeiske delen vil være preget av ekte baner, hvor vi får kjøre superbiler fra prestisjetunge fabrikanter som Aston Martin, Koenigsegg og Pagani.

I USA vil gameplayet i større grad preges av kjøring i ekte byer. Blant byomgivelsene vi kan se frem til finner vi San Fransisco, Washington DC og Detroit. Her får vi kjøre muskelbiler med heftige V8-motorer.

I Japan foregår mye av handlingen om natten, og vi får oppleve gateracing og drifting i mer eller mindre lovlige arrangementer i og rundt byer som Yokohama. I Japan må vi også ut på landeveien.

Ellers loves vi en spektakulær skademodell, intelligente datastyrte førere og autentisk atmosfære.

Race Driver: GRID kommer i midten av 2008, og skal lanseres for PlayStation 3, Xbox 360 og PC. Spillet kjører på en oppdatert versjon av Neon-motoren vi husker fra Colin McRae: DiRT.

Mer informasjon finner du hos Codemasters.

Siste fra forsiden