Informasjon om Söldner: Marine Corps

Det er nå klart at ekspansjonspakken til Söldner kommer til å få navnet Söldner: Marine Corps. I tillegg har vi litt informasjon om innholdet i pakken.

Söldner fikk mye dårlig kritikk da det kom på markedet i fjor sommer, og med tanke på den tilstanden spillet var i da det ble lansert, var kritikken rimelig forståelig. Da vi omtalte spillet hadde utviklerne imidlertid klart å rette på mye av det som var galt, og vi oppdaget at bak den problemfylte fasaden befant det seg et underholdende spill med mange gode sider.

Nå er den første ekspansjonspakken på vei. Den har fått navnet Söldner: Marine Corps, og vil komme med over 30 nye kjøretøy som spillerne får benytte seg av. Her nevnes blant annet over ti vannbaserte kjøretøyer (som speedbåter og vannscootere). I tillegg får vi 20 nye våpen, to nye klasser (speider og dykker) og et forbedret brukergrensesnitt.

Ekspansjonspakken vil også introdusere nye karttyper (ørkenkart og øykart), samt forbedrede grafikkeffekter. Söldner: Marine Corps er under betatesting for øyeblikket, og utviklerne planlegger å etter hvert slippe flere spillere inn i den lukkede testen. Det er ikke klart når ekspansjonspakken kommer til Norge, men i Tyskland lanseres den 11. mars.

Siste fra forsiden