Informasjon om Stargate Worlds

Cheyenne Mountain Entertainment har nå kommet med en haug informasjon om Stargate Worlds, MMORPG-spillet basert på StarGate SG-1 og Stargate Atlantis.

StarGate Worlds er et MMORPG-spill som foregår i Stargate-universet. Spillerne får mulighet til å skape en figur (som ikke nødvendigvis må være et menneske) og står fritt til å utforske Stargate-universet som han eller hun vil. Selv om kamp ikke neglisjeres, ønsker utviklerne å fokusere på å tilby mange fredelige klasser, slik som vitenskapsmenn, piloter, ingeniører, og så videre.

Det vil også være et fokus på relativt fredelige oppgaver å konstruere forskjellige mekanismer, drive gruvedrift og handel med andre spillere, og prøve seg som smugler eller diplomat. Utviklerne ønsker også å inkludere kjøretøy fra Stargate-universet, men om disse kun vil brukes som transportmidler er enda for tidlig å si.

Spillet vil fokusere på lagarbeid, og det vil være mulig å lage StarGate-grupper. Dessuten kan spillerne melde seg inn i "laug" og jobbe mot felles mål. Stargate Command er et slikt "laug", og det samme er ulike Goa'uld-klaner. Samarbeid på tvers av fraksjonene er nødvendig - det å bygge et Goa'uld moderskip, for eksempel, er veldig vanskelig for en enkelt gruppe.

Handlingen foregår i hele Stargate-universet, og vi får elementer både fra Stargate SG-1 og Stargate Atlantis. I tillegg får vi stifte bekjentskap med nye raser, og utviklerne bak spillet er svært fornøyd med friheten de har fått fra MGM. Utviklerne vil også holde spillet oppdatert i forhold til det som til en hver tid skjer i TV-seriene.

Ellers loves vi et system hvor spillerne ikke straffes for å bli drept - alt fokuset her er på positive belønninger, og spillere blir ikke straffet for å gjøre feil. For mer informasjon om spillet kan du besøke det offisielle nettstedet (som for øyeblikket kun inneholder konseptbilder og et forum, men til gjengjeld er forumet allerede godt besøkt av Stargate-tilhengere). Nettstedet Gateworld har også mer informasjon om spillet.

Siste fra forsiden