Ingen billig Test Drive i Norge

Atari har bestemt seg for å selge Test Drive Unlimited billig i USA. Men i norske butikker må vi betale fullpris.

Den amerikanske avdelingen til Atari gikk i går ut til pressen med informasjon om at Xbox 360-versjonen av Test Drive Unlimited vil selges til en meget hyggelig pris. I USA er normal pris for Xbox 360-spill rundt 60 dollar, men allerede fra første dag vil det massive bilspillet Test Drive Unlimited selges for bare 40 dollar (omtrent 250 norske kroner).

Men i Norge har Atari ingen planer om å senke prisen, og står fast på en veiledende pris på 600 kroner. Dermed følger Atari fotsporene til EA Norge, som heller ikke fulgte den amerikanske avdelingen når de kuttet prisene på sine debuttitler til Xbox 360 i februar. Tidligere ble det kritikerroste 360-spillet Table Tennis fra Rockstar satt ned med 40 prosent på det europeiske markedet, mens den norske distributøren kun satte ned prisen med 17 prosent.

Test Drive Unlimited er et bilspill i en massiv onlineverden som stadig er i bevegelse. På en imponerende gjenskapning av en stor stillehavsøy skal du leve livet som bilentusiast sammen med tusenvis av andre via Xbox Live. Som i et rollespill lager du en avatar og dresser den opp med klær. Deretter får du et hus, en garasje og litt penger til å kjøpe din første bil.

Mens spilleren kjører omkring, kan han utfordre andre spillere til duell og deretter vedde om utfallet av ulike løp. Innsatsen er penger, klær eller biler. Spillerne kan samles på klubber for å sosialisere, kjøpe og selge varer eller planlegge turneringer. Det vil konstant være tusenvis av spillere på øya, og opplevelsen blir unik hver eneste gang du logger deg inn igjen.

Hvis du vil ta en titt på dette bilspillet, kan du laste ned en gratis Xbox 360-demo fra Xbox Marketplace. 360-versjonen slippes i butikk 8. september, mens versjoner for PSP, PlayStation 2 og PC er ventet i oktober.

Siste fra forsiden