Ingen Crysis-demo i september

I morgen skulle Crytek egentlig ha lansert demoen av Crysis. Slik blir det ikke.

Sent i august fortalte den tyske spillutvikleren Crytek at de planla å lansere en enspillerdemo av det lekre skytespillet Crysis den 25. september. Nå har de imidlertid måttet utsette demoens lansering i omtrent én måned, til 26. oktober.

Crytek-sjef Cevat Yerli beklager de dårlige nyhetene, men forteller at det var helt nødvendig å utsette arbeidet med demoen for å sikre at kvaliteten blir på topp samtidig som spillets lansering ikke settes i fare. Selskapet vurderer det med andre ord slik at det er bedre å bruke ressursene sine på å få spillet ferdig enn å lansere en tidlig demo.

Yerli hadde imidlertid også en god nyhet på lager. Da det først ble snakk om denne demoen, fortalte Crytek nemlig at de planla å levere en stor overraskelse med demoen, og denne overraskelsen har Yerli nå røpet.

Demoen vil nemlig lanseres sammen med redigeringsverktøyet til CryEngine 2. Dette vil gi spillmiljøet mulighet til å bli kjent med de kraftige modifiseringsverktøyene spillet vil lanseres sammen med, og det vil gi hvem som helst mulighet til å prøve seg på litt nivådesign for Crysis.

Crysis skal lanseres 16. november i år, kun for PC.

Siste fra forsiden