Ingen flerspiller i Prototype

Fokuserer på enspiller

Utviklerne av det lovende actionspillet Prototype har droppet planene om flerspiller.

Prototype er et åpen-verden-spill der vi får rollen som Alex Spencer, en superhelt som blant annet har egenskapen til å forvandle seg til kopier av alle personene han dreper. Dette må spilleren utnytte for å overleve i en verden der alle ønsker ham død.

Dette skjermbildet vekker gode minner fra GTA 3.

Opprinnelig var det snakk om at Prototype skulle få en omfattende flerspillerdel, men denne har nå blitt droppet. I et intervju med Team Xbox forteller produsent Tim Bennison litt om begrunnelsen:

– Fra starten av planla vi Prototype hovedsakelig som et enspillerbasert åpen verden-spill. Men takket være de spesielle egenskapene til Alex begynte vi å eksperimentere med en potensiell idé for flerspiller.

– Selv om denne er basert på et fabelaktig konsept, er vår konklusjon at vi ikke vil klare å utvikle den med det samme kvalitetsnivået som vi sikter på for enspillerdelen.

Videre forteller Bennison at målet alltid har vært å lansere spillet i 2008, og at utviklerne nå legger alle ressursene sine i å ferdigstille den svært ambisiøse enspillerdelen slik at de kan nå dette målet.

Utviklerne ser imidlertid for seg at Prototype skal bli mer enn bare ett enkeltstående spill, og så fremt det gjør det godt i butikkene vil de jobbe med flerspiller helt fra starten av når de går i gang med etterfølgeren.

For øyeblikket har vi imidlertid nok med å se frem til det første Prototype-spillet. Mer informasjon om dette kan du finne i vår sniktitt.

Siste fra forsiden