Ingen World of Warcraft-beta i Europa

Vil du ha de gode eller de dårlige nyhetene først? De gode: I morgen kan folk skrive seg opp som betatestere for World of Warcraft. De dårlige: Vi europeere må vente.

Vi kunne tidligere fortelle at betatestingen av World of Warcraft skulle begynne snart, og at det derfor ville bli behov for betatestere. Nå har den offisielle beskjeden kommet: Potensielle betatestere må registrere seg på spillets hjemmeside mellom 28. januar og 4. februar. Kun spillere bosatt i USA, Kanada og Korea vil ha mulighet til å teste World of Warcraft i første omgang.

Det er naturligvis godt nytt at dette svært etterlengtede spillet er kommet såpass langt i utviklingen at betatestingen kan begynne, men likevel er det nok skuffende for svært mange europeere at de ikke får være med på moroa. Utviklerne kommer etter alt å dømme til å åpne for europeiske testere på et senere tidspunkt.

Hvis du skulle være bosatt i et av de heldige landene, kan du imidlertid melde deg opp fra i morgen av. Blizzard vil plukke ut tilfeldige kandidater fra listen over folk som har meldt seg opp (med andre ord tjener du ingenting på å være først i køen), og hvis flere personer fra samme adresse melder seg opp blir disse automatisk diskvalifisert.

Siste fra forsiden