Ingen LAN-modus i Starcraft II

Ingen LAN-modus i Starcraft II

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Litt som julaften aldri kan komme fort nok, venter vi også spent på Starcraft II. Spillet som vil bli oppfølgeren til det fortsatt kjempepopulære ti år gamle Starcraft, er kanskje på høyde med hva Duke Nuken Forever angår målt på "hypebarometeret".

Selv om spillet riktignok har en veldig spennende enkeltspillerdel å by på, er det ingen tvil om at det er flerspillerdelen folk flest venter på. Kanskje ikke så rart med tanke på at det fortsatt arrangeres mesterskap i Starcraft "1".

Derfor er det nå en ganske sjokkerende nyhet som har dukket opp via IncGamers. Nettsiden har tatt en prat med Rob Pardo, visedirektør for spilldesign hos Blizzard. Rob forteller at de ikke har "noen planer om å støtte flerspiller via LAN", før han deretter presiserer ved å si "det vil ikke bli inkludert i det hele tatt, eneste måten å spille mot andre er via Battle.net".

Etter intervjuet var fullført fikk IncGamers en ytterligere redegjørelse fra Blizzard:

– Vi vil ikke inkludere noen LAN-modus ettersom det vil skape konflikter med hva vi har planlagt for Battle.net.

Battle.net er Blizzards nettbaserte flerspiller-portal, og er i større/mindre grad inkludert i så godt som samtlige spill fra Blizzard. Selv om portalen i seg selv er nokså gammel, har Blizzard i det siste gjort en rekke forbedringer som tyder på at de igjen ønsker å satse sterkt på portalen. Det til tross tør vi påstå at dette er en nokså sjokkerende avgjørelse fra Blizzard. Mye av det første spillets popularitet kom nettopp av den enkle funksjonen for flerspiller via lokalt nettverk.

(Kilde: Incgames.com)

StarCraft II: Wings of Liberty

Windows
Slippdato: 27. juli 2010
Sjanger: Strategi
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (99)

Forsiden akkurat nå

Til toppen