Innovativ thriller fra Frankrike

Lexis Numérique og Micro Application har kunngjort Experience 112, et innovativt nytt actioneventyr hvor du ikke har direkte kontroll over hovedpersonen.

I Experience 112 må du hjelpe Lea Nichols å rømme fra et flytende fengsel. Problemet er bare at du ikke har direkte kontroll over henne - i stedet må du prøve å forutsi hva hun vil gjøre, og handle deretter. Dette gjør du blant annet ved å ta kontroll over sikkerhetssystemene i fengselet og fjernstyre ulike kjøretøy.

Heldigvis har fengselets sikkerhetssystemer (og programmet du bruker for å ta kontroll over det) en rekke funksjoner som kan hjelpe deg å lede Lea til sikkerheten. For det første kan du bruke overvåkningskameraer til å se ulike steder samtidig, og for det andre kan du benytte deg av høyteknologiske hjelpemidler som varmesyn og lydanalyse.

Dessuten kan du ta kontroll over overlevelsessystemene i fengselet, som vanntilførselen, luftgjennomstrømmingen og elektrisiteten, og du får også mulighet til å fjernstyre biler og slikt. Det er imidlertid viktig at du beholder et godt forhold til Lea, da hun må stole på deg for at dere skal komme noen vei. Dessuten må du prøve å holde henne rolig og balansert.

Lanseringen av Experience 112 vil finne sted mot slutten av året, og spillet kommer kun til PC. Dette er ikke det første innovative spillet fra Lexis Numérique, som også har det unike eventyrspillet In Memoriam på rullebladet. Spillet designes av Nicolas Delaye og Eric Viennot.

Siste fra forsiden